середу, 25 жовтня 2017 р.

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек - 2017


Твоє здоров’я – чисте повітря, вода і їжа. Вставай вранці з радістю, лягай спати з посмішкою. Ти радієш, посміхаєшся – значить, ти здоровий. Не лікуй хворобу, лікуй своє життя, живи за законами природи, розуму. Коли немає здоров’я, мовчить мудрість, не може розквітнути мистецтво, не грають сили, марне багатство і безсилий розум.

Геродот Галікарнаський (484 – 425 до н.е.), 
давньогрецький історик  


   

   З 1 по 31 жовтня 2017 року у нашій школі проходить Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек під гаслом "Шкільна бібліотека - за здоровий спосіб життя".

     
     Протягом жовтня учні школи брали участь в різноманітних заходах запланованих по цій темі.

   Учні 2-го класу стали активними учасниками змагання "Веселі старти". Саме в процесі естафети вони показали свою силу, швидкість, здоров'я і були нагороджені листами подяки.


          З учнями 1-11 класів проведено тестування "Чи вмієте ви вести здоровий спосіб життя", бесіди "Про шкідливість нікотину, алкоголю та наркотичних речовин", переглянуто відео "Про шкідливі звички" (https://www.youtube.com/watch?v=9STOaUpRt_U).

    Також була підготовлена тематична виставка "Велике зло та біда роду людського".

     Конкурс малюнків і плакатів на тему «Я обираю здоровя» надихнув школярів на створення шедеврів. В своїх малюнках вони відобразили своє бачення щодо здорового способу життя. Всі учасники були нагороджені подяками за активну участь, а найкращі отримали грамоту за перемогу у конкурсі.





Немає коментарів:

Дописати коментар